Velkommen til Mors side.

Forside

Fars side

arkiv før 2010

arkiv

16. maj 2011

At savne

Drengene er på ferie hos deres farfar og skal i morgen fejre "17. maj" - Norges nationaldag. Det bliver helt sikkert en stor og hyggelig oplevelse for dem.
Hjemme i Danmark sidder jeg så (sammen med far) og savner. Savner så det gør helt ondt i maven. Tænkt at huset kan være så stille og aftenen så lang når drengene ikke er hjemme. Jeg VED at de har det rigtig godt hos deres farfar og at de hygger sig - og sikkert slet ikke savner mig. Tanken om hvor meget de hygger sig (og de daglige statusopdateringer fra farfar) gør sit til at dæmpe savnet en smule, men iiih hvor jeg tæller ned til det bliver torsdag eftermiddag og jeg kan sætte mig ind i bilen og kører op til mine to små drenge. Det bliver så dejligt at se dem, holde om dem og høre deres ivrige stemmer fortælle om alt det sjove og hyggelige de har lavet hos farfar.
Kun 3 dage tilbage....

16. maj 2011

Så er det vist tid igen

Halvanden års pause fra skriverierne her på siden er det blevet til, men nu er lysten kommet tilbage og det synes jeg vi skal fejre med nogle fantastiske billeder (må man godt sige det når man selv er en del af motivet?)som vi har fået taget hos en fotograf.

De er godt nok lidt store, men så får i dem i fuld format. Jeg skal prøve en dag at lave dem lidt mere skærmvenlige.