Lilypie Baby Ticker

Hej Jeg hedder Morgan Møller Torp.

Her i midten kan du læse min dagbog. Til venstre kan du trykke dig ind og se billeder af mig og min familie.
(Det nyeste står øverst)

5/3 2006

Fastelavn er mit navn.... Så har det lige været fastelavn. Idag har mor og jeg været oppe i fælleshuset og fejret fastelavn sammen med de andre børn der bor her. I kan se billeder af mig i mit udklædningstøj ude til venstre.

Far og jeg har været alene hjemme i næsten 2 uger. Mor havde fået et job hvor hun skulle køre rundt i hele Danmark og hjælpe med at afholde et kursus. Den første uge var hun i Jylland og kom derfor ikke hjem. Sidst på ugen blev jeg rigtig syg så far måtte blive hjemme fra arbejde torsdag og fredag var jeg hos moster Lisbeth og blev passet. Fredag aften kom mor hjem. Det var dejligt at se hende igen. Jeg blev rask i løbet af Week-enden og kunne komme i dagpleje om mandagen. Mor var borte mandag til onsdag i ugen efter, men torsdag og fredag nåede hun hjem inden jeg skulle i seng. Det var hyggeligt at være alene med far, men også dejligt at mor er hjemme igen. I næste uge holder jeg fri sammen med mor. Så skal vi hygge hele dagen.

18/2 2006

Ih mor altså, nu er der igen gået en hel måned uden at du har fået opdateret min hjemmeside!!

Vi har været i Norge hos farfar. Jeg er begyndt at være lidt genert så der gik lidt tid inden jeg rigtig turde at lege med farfar, men da jeg først turde var han altså den bedste. Farfar har 2 støvsugere og han gad at bruge dem næsten hver gang jeg ville (sådan ca. 5-10gange om dagen) Jeg elsker bare at støvsuge og far og mor gør det altså ikke tit nok, men så er det godt at farfar har forståelse for at et gulv ikke kan støvsuges tit nok!

Der var meget sne i Norge og farfar havde købt en kælk til mig. Første gang jeg prøvede den faldt jeg i søvn på den og bagefter synes jeg slet ikke det var sjovt at kælke.

Nu har jeg fuld tjek på det der med at gå. Jeg har fundet ud af at man også kan gå baglæns, så skal man bare lige passe på at man ikke går ind i noget. Ellers er det rigtig sjovt at lege fangeleg med mor og far (og dagplejermoderens søn).

Lige nu kan jeg ikke huske mere om hvad der er skel i løbet af den sidst måned, men hvis jeg kommer i tanke om mere så skriver jeg igen.

18/1 2006

Hvor er det længe siden!

Nu er det altså rigtig længe siden mor har fået opdateret denne side. Hun har haft tusinde undskyldninger for ikke at få opdateret siden: først var der eksamen (nu er hun blevet færdig udlært), så var det jul og nytår, så blev vi allesammen syge og ellers siger hun at hun bruger tiden på at lede efter job hun kan søge. Nå nok om undskyldningerne for ikke at skrive her.

Juleaften

Vi holdt jul hos mormor og morfar. Vi kørte hjemmerfra om morgenen. Først kørte vi til Roskilde hvor vi samlede Moster Lisbeth og onkel Peter op inden vi kørte ud til Oldemor og Oldefar Larsen. De skulle holde jul alene hjemme (det havde de selv valgt selv om de havde fået flere forskellige tilbud) Vi var hos dem et par timer og spiste lidt mad inden vi kørte til Ørslev til mormor og morfar.
Nede hos mormor og morfar stod der en stor kasse med gaver på gulvet i stuen, og ved i hvad? Jeg måtte slet ikke åbne nogle af dem!!! Det syntes jeg var rigtig snyd! Nårh men senere kom Elsebeth (mors moster)og Henrik og deres børn Peter og Andreas. Til aftensmad fik vi rigtig god mad. Jeg fik et gåselår at gnave i og mormor havde lavet en rigtig god sovs som mine kartofler blev most ned i. Det var rigtig guf. De voksne brugte lang tid på at spise, men heldigvis ville Andreas gerne lege med mig, og bare jeg hele tiden kunne se mor så var det rigtig hyggeligt. Bagefter fik vi ris ala Amande. Det var også godt, men jeg kunne ligesom ikke rigtig spise mere!
Da vi havde spist gik vi ind i stuen og skulle gå rundt om juletræet. Det var sjovt, men også lidt mærkeligt. Bagefter fik jeg lov til at pakke en hel masse gaver ud. Det var sjovt!!! Jeg fik rigtig mange gode gaver, både tøj og legetøj.Bagefter legede vi og fik lidt chokolade, og jeg ville slet ikke sove. Det blev sent inden vi kørte hjem så jeg faldt i søvn i bilen og næste morgen lå jeg pludselig i min seng på mit eget værelse.

juledagene

1. juledag tog vi igen ned til mormor og morfar og spiste julefrokost og 2. juledag tog mor og jeg til Elsebeth og Henrik.

Nytårsaften hold vi hjemme sammen med moster Lisbeth og onkel Peter og moster Lise.

Moster Lisbeth og onkel Peter kom om eftermiddagen og så hyggede vi os lidt sammen. Moster Lise kom lige inden jeg skulle sove, men jeg fik lige sagt hej til hende. Da jeg sov spiste de voksne. Jeg vågnede lige en enkelt gang klokken 22.30 og var vågen lidt. Klokken 24.00 begyndte det at larme udenfor. Mor sagde at der kom nogle ordentlige brag, men de kan da ikke have været så høje for jeg hørte ingenting (eller også så sov jeg bare rigtig godt) Næste morgen da vi stod op var alle gæsterne der stadig. Det var rigtig hyggeligt.

Januar

Januar har været præget af en del sygdom. Jeg har heldigvis ikke været så syg, men både mor og far har været syge.

26/11 2005

Jeg kan gå!!!!

I går var jeg hjemme med Farfar og Anni mens mor og far var på arbejde, og da de kom hjem kunne jeg gå, hvis bare der var en det hold fast i smækken på mine bukser. I løbet af aftenen lærte jeg at gå helt selv!! Det var vildt sjovt og jeg grinede mens jeg gik op og ned af gulvet.
Det var svært at falde i søvn igår aftes for jeg ville bare blive ved med at gå, men da jeg stod op i morges så kunne jeg stadig!

21/11 2005

Nu er jeg blevet 1 år!

Vi holdt en lille fest hvor jeg fik en masse dejlige gaver. Mor havde lavet en lagkage og jeg fik lov til at spise selv. Jeg hold min gaffel i den ene hånd og brugte så den anden hånd til at spise lagkage med (det går da alt for langsomt hvis man skal bruge gaflen til at spise med). Der ligger billeder fra min fødselsdag ude til venstre.

Jeg har lært at drikke selv. Jeg kan selv holde koppen når jeg skal drikke, men jeg får ikke lov til at ryste den når jeg er færdig (ØV). Jeg får heller ikke lov til at putte min mad op i koppen. Det er ellers sjovt!

Nu er vi flyttet ind i det nye hus, men der er stadig en masse flyttekasser der ikke er pakket ud endnu. Vi er rigtig glade for vores nye hus, og jeg har fået mit eget værelse som jeg sover på om natten (selvom det nu er hyggeligere at sove på mors eller fars arm).

31/10 2005

Vi er flyttet!

i fredags overtog vi vores nye hus og det er rigtig lækkert. Jeg har været på week-end hos mormor og morfar mens mor og far har flyttet og da jeg kom hjem havde jeg fået mit helt eget værelse!!

Mor for ikke opdateret siden så ofte i øjeblikket fordi hun har travlt med at skrive sit speciale færdigt. Der for er der sket meget siden sidst.

Jeg har lært at sige mit første ord! nu kan jeg nemlig sige NEJ! Mor synes det er lidt "sjovt" at det blev mit første ord, men så kan mor og far jo bare lade være med at sige det hele tiden!

Farfar har været på besøg og han gav mig en fin politibil. Den kalder jeg BABU (sådan siger den nemlig).

Idag er jeg startet hos min nye dagplejemor og mor sidder spændt på biblioteket og venter på at dagplejemoren skal ringe og sige at jeg skal hentes.

7/10 2005

Jeg er nu blevet 11 måneder og der er derfor under 1 måned til jeg har fødselsdag!!

Vi har fået besked på at vi får nøglerne til vores nye hus den 28/10 (det er altså lige om snart!) så vi når måske at komme lidt på plads inden jeg har fødselsdag.
Igår var vi i IKEA og bestilte vores nye sofa. Mor og far var så mærkelige ude i IKEA. De satte sig hele tiden ned, rejste sig op igen og kiggede lidt rundt og satte sig så i en sofa ved siden af den de lige havde siddet i!? Jeg synes de så sjove ud når de sådan ikke lige kunne finde ud af hvor de skulle sidde.

Nu kommer farfar snart på besøg. Det bliver rigtig hyggeligt.

25/9 2005

Nu er det rigtig længe siden jeg har skrevet her sidst. Jeg har været lidt forkølet og har måtte være hjemme fra vuggestuen et par dage, men nu har jeg det fint igen.
Vi har været ude at se på vores nye hus et par gange og de er nået rigtig langt!! Vi skal flytte lige før den 1/11 2005. Jeg har fået plads hos en dagplejemor fra den dato. Mor, far og jeg skal mødes med hende den 11/10 sammen med en dame fra kommunen for at se om vi passer sammen, men mon ikke vi gør det.

Mor har lagt en masse nye billeder ind på siden. Der er blandt andet et billede af mig der bader i havet! Uuh det var koldt!

30/8 2005

Ha Ha. Der blev mor snydt!!
Jeg vil gerne ammes alligevel. Hun skal bare ikke tro at hun sådan ustraffet kan forlade mig en hel week-end. I går aftes ville jeg gerne have bryst og hvor havde jeg savnet det!! Jeg lå der rigtig længe og bare hyggede mig i mors arme.
Jeg er blevet en rigtig fars dreng. Mor er god nok når far ikke er hjemme, men ellers er det bedst at sidde på fars arm.

29/8 2005

Jeg er blevet meget mere mobil på det sidste. Jeg har lært at gå hvis jeg holder fast i Thomas (min skubbevogn der forestiller Lokomotivet Thomas) uden at mor eller far holder fast i mig!!
Jeg elsker at tumle rundt i mors og fars seng. Den er så dejlig stor og blød. Mor og far er dog hele tiden bange for at jeg falder ud (bare fordi jeg vil se hvad der ligger under sengen mens jeg ligger på den?!).

I denne Week-end har jeg været alene med far. Mor har været på tøse-week-end og far syntes at jeg skulle blive hjemme hos ham. Jeg savnede mor den første aften, men ellers hyggede jeg mig rigtig hos far.

Mens mor var væk tog jeg en stor beslutning. Jeg er ikke nogen lille baby mere og derfor vil jeg ikke ammes mere. Mor synes godt nok at jeg er for lille til at tage den beslutning, men det skal hun ikke bestemme!

17/8 2005

Jeg har nu rundet de 9 måneder. Jeg er blevet 75 cm lang, men ved ikke helt hvad jeg vejer da mor ikke har fået vejet mig.

Jeg er blevet rigtig god til at kravle, men jeg øver mig også meget, selv i søvne. Problemet med at øve sig mens man sover er at man vågner af det :-(

Det er lige før at det er for nemt at kravle så for at få nogle nye udfordringer er jeg begyndt på at tage ting med rundt i lejligheden mens jeg kravler!! Den ene dag tog jeg en legoklods i hver hånd og kravlede rundt med og i går fandt jeg et af min mors tørklæder. Idag fandt jeg en oplader til en mobiltelefon jeg kunne kravle rundt med. Den var rigtig god for den havde sådan en lang ledning man kunne holde i. Mor tog den fra mig og sagde at den måtte jeg ikke lege med ØV!! (ved hun da ikke at jeg trænede og ikke legede??)

Vi har lige været en lille tur i Norge. Det er altså så hyggeligt at være hos Farfar. Faktisk så er det bedre at være på armen til farfar end det er at være hos mor (undtagen når man er lidt træt, så er mor bedst)

 

27/7 2005

Jeg har fået en tand!
Det vil sige den er lige akkurat dukket op så man kan se den hvis man kigger godt efter. Hvis man mærker efter i munden kan man tydeligt mærke nogle spidse takker.

Jeg er ved at være vanttil at gå i vuggestue. Jeg bliver afleveret klokken ca.8 og bliver hentet klokken 14.30.

20/7 2005

Jeg kan kravle!!!

Nu har jeg endelig fundet ud af at komme fremad. Jeg kan kravle 3 kravl (mon det hedder det?) inden jeg kommer ned på maven igen. Hvis det skal gå hurtigt er det dog nemmere at stikke rumpen i vejret og hive sig afsted med armene og skubbe med benene.

Jeg er startet i vuggestue og her hygger jeg mig rigtig. Jeg har fået to nye legekammerater i vuggestuen. De hedder Naya og Emil og er på alder med mig (lidt ældre) vi hygge os og hugger hinandens legetøj (det de andre har er altid bedre end det jeg har!!). Jeg bliver afleveret i vuggestuen når jeg har sovet min formiddagslur (ca klokken 10) og så leger vi lidt inden vi skal spise. Efter spisning sover jeg en times tid og så ringer pædagoerne efter mor så hun kan hente mig. I morgen skal jeg prøve at komme allerede klokken 8.30 og så skal jeg sove formiddagslur i vuggestuen.

Vi har haft besøg af Sundhedplejersken idag. Hun skulle lave en Boel prøve på mig. Det er en slags opmærksomhedsprøve hvor hun først holder en rød pind som jeg skal følge med øjnene. Bagefter skal jeg tage den fra hende og putte den i munden. Det klarede jeg fint. Så havde hun nogle små bjælder og klokker som jeg ikke kunne se og når hun ringede med dem skulle jeg kigge til den side de ringede og tilsidst skulle jeg følge en anden ting med øjnene og så lyste hun i mine øjne for at se om jeg var skeløjet. Alt det klarede jeg med bravour (havde hun da ventet andet?!!) og hun sagde at jeg var en rigtig glad og livlig dreng. I aften var jeg meget træt fordi jeg havde brugt al min energi på at vise sundhedsplejersken alt det jeg kunne.

 

5/7 2005

8 måneder!!!!
nu er jeg ved at blive stor! Jeg skal starte i vuggestue på mandag. Det glæder jeg mig lidt til selv om jeg ikke helt ved hvad det er.

I sidste uge blev jeg passet af mormor i 2 dage mens mor og far var på arbejde. Vi hyggede os rigtig godt. Mormor kom aftenen før hun skulle passe mig så vi lige kunne lære hinanden at kende. For nogle uger siden skulle jeg nemlig passes af Line mens mor og far var til møde med vores naboer der hvor vi skal flytte hen. Den gang måtte far tage hjem midt i mødet fordi jeg grad hele tiden (puha det var hårdt for mig!!). Line var ellers rigtig sød, men jeg kunne bare ikke lide at både mor og far var væk på en gang (tænk hvis de nu aldrig kom tilbage!!). Så da jeg skulle passes denne gang havde vi aftalt at jeg skulle have god tid til at lære min babysitter at kende og så gik det jo rigtig godt for jeg græd næsten ikke (mormor sige at jeg grad i ca. 30 sekunder).

Nu har jeg prøvet at cykle både bag mor og bag far. Det er rigtig sjovt for jeg får vind i ansigtet nå vi cykler og det er så dejligt. Hvis jeg er lidt træt når vi cykler kan jeg godt falde i søvn og det kan mor og far ikke lide så jeg får kun lov til at cykle når jeg er frisk.
I morgen skal jeg i svømmehallen. Det glæder jeg mig til for det er altså så dejligt. Jeg skal derind sammen med Sarah og Alberte (og så selvfølgelig vores mødre). Jeg kan dykke og alt muligt og er slet ikke bange for at få hovedet under vand.
Der er lige kommet nogle billeder fra vores tur til Norge.

16/6 2005

Jeg er blevet 7 måneder gammel siden sidst.

Vi har været på en kort ferie hos Farfar, hvor vi både var til 80års fødselsdag hos Oldefar Aspehaug og til 85års fødselsdag hos Oldemor Torp

Igår var vi ude at besøge en vuggestue som jeg skal starte i den 11/7 jeg synes der var rigtig hyggeligt og Mor og Far kunne også godt lide den. Jeg kunne først få en plads i vuggestuen den 11/7 og da Far starter på arbejde igen den 27/6 skal Mor hjem og passe mig igen (Juhuu!!).

Jeg så mor med en rigtig sjov hat den ene dag. Den så så sjov ud at jeg måtte grine højt. Mor kalder den for en cykelhjelm og siger at jeg også snart skal have sådan en (så kan jeg også se sjov ud!). Mor har nemlig fået en barnestol bag på sin cykel så jeg kan kører med hende. Jeg har ikke prøvet den endnu for mor siger at jeg ikke må før jeg har fået en cykelhjelm.

Moster Lise er blevet student (Tillykke med det) og vi skal snart ned og fejre hende.

det var alt for nu. Mor lægger flere billeder ind en af dagene.

3/6 2005

Jeg har lige været på ferie!! Mor, Far og jeg var på en forlænget week-end på Billum kro i nærheden af Esbjerg. Det var en rigtig hyggelig tur.

Vi kørte derover i vores nye bil og på vejen stoppede vi i Givskud Zoo. Mor og Far så på alle dyrene mens jeg sad i en trækvogn og legede med en brochure fra dyrehaven (jeg kan ikke forstå at Mor og Far synes det var mere spændende, at se på nogle dyr end det var at kigge i den fine brochure!).

Jeg møver mig meget rundt på gulvet og er blevet rigtig god til at sidde selv og lege på gulvet. Jeg kan nu komme op at stå på alle fire i et par sekunder inden jeg ligger på maven igen. Jeg synes det er rigtig sjovt at ståder på alle fire og rokke.

Det var vist alt for nu. Se billeder fra vores tur ude til venstre.

 

20/5 2005

Nu har mor fået opdateret siden med billeder fra jeg blev født og frem til jul. Tænk at jeg har været så lille!!

I sidste week-end var vi på Bakken sammen med moster Lisbeth og Onkel Peter. Det var hyggeligt og jeg fik lov til at smage mors is!! det smagte rigtig godt!!!

Jeg har været lidt syg i den sidste uge. Det var mor der smittede mig med en forkølelse Æv altså det er ikke sjovt at være syg.

Nu er jeg heldigvis ved at få det bedre.

 

11/5 2005 Hej igen! Jeg vil lige vise jer et billede af pigerne i den mødregruppe jeg og mor er i.

På billedet kan i se mig. Evelyn (øverst), Alberte, Matilde og Sarah.

Jeg er blevet glad for at ligge på maven og kigge og jeg har lært at rulle om på ryggen (har dog kun gjort det få gange).

Jeg er også blevet god til at møve rundt på gulvet. Desværre ryger jeg altid baglæns når jeg prøver på at komme fremad.

 

5/5 2005

Idag fylder jeg 6 måneder (hurra for mig!). Jeg vejer nu 9 kg og måle stadig 70 cm.

Mor er startet på at arbejde på specialet igen, så nu er jeg hjemme hver dag sammen med far og i kan tro at vi drenge vi hygger.

I søndags var vi ude at kigge på vores nye hus i Ishøj Landsby. De har nu fået lavet fundamentet. Mor tog nogle billeder i kan se ude til venstre.

 

23/4 2005

Nu er det snart længe siden jeg har skrevet noget her på siden, men livet som baby er anstrengende, der er så meget man skal nå :-)

I sidste week-end var det rigtig lækkert vejr udenfor, og mor, far og jeg sad derfor ude i gården og hyggede. Jeg fik prøvet at gynge i en gynge. Det var rigtig sjovt selvom jeg nok ikke er helt stor nok endnu.

Ellers er tiden gået med blandt andet babysvømning som jeg synes er rigtig sjovt. Jeg er slet ikke bange for at få hovedet under vand.

Jeg går også til babyrytmik sammen med mor. Vi skal "optræde" til en babygudstjeneste den 13/5 klokken 13.00 i Grøndals kirke. Det tager vist en ½ time og alle er velkomne.

I morgen skal jeg i Tivoli. Mor og Far skal mødes med Ann og Camilla og jeg har fået lov til at komme med.

13/4 2005

Vi har haft besøg af sundhedplejersken idag. Hun sagde at jeg var en stor og glad dreng. Hun vejede og målte mig og snakkede med mor om forskellige ting. Jeg vejede 8,5 kg og målte 70 cm.

Mor har fået opdateret siden med flere billeder.

10/4 2005

Idag har vi været i dyrehaven i Klampenborg. Vi kørte derud i tog og så gik vi en lang tur inde blandt dyrerne og efter et par timer kørte vi hjem igen.

8/4 2005

Idag har jeg været med mor inde på hendes skole. Der var en messe hun skulle til. Jeg fik lov til at sidde op i barnevognen. Der var rigtig mange spændene ting og folk at kigge på og mange mennesker der ville hilse på mig (jeg er jo så sød!).

7/4 2005

Idag har mor og jeg været til babybio. Det er en biografforestilling hvor lyden er skruet lidt ned og der er lidt lysere i salen end normalt. Alle vi babyer kan så ligge i vores barnevogne ude på terassen eller lige indenfor. Så går der nogle søde "vagter" rundt og holder øje med os. Mor havde fået et nummer som hun satte på barnevognen, og da jeg så vågnede, 1½ time inde i forestillingen, kom der en "vagt" ind og råbte "nummer 61", og så gik mor ud og hentede mig og tog mig med ind i salen så jeg kunne se slutningen af filmen. Mor synes det var et rigtig godt arrangement.

5/4-2005

I dag fylder jeg fem måneder - så jeg er ved at være en stor baby.

Jeg har været på besøg hos Nanna - og det var rigtigt sjovt. Jeg lægger flere billeder ind senere, men I får lige et at se her:

 

1/4-2005

Idag har far og mor været til møde så hele formiddagen blev jeg passet af moster Lisbeth, det var hyggeligt, men jeg sov det meste af tiden.

Nu har mor fået lagt nogle billeder ud fra vores tur til Norge de ligger under "hverdagen".

 

30/3-2005

Idag er jeg blevet vaksineret, og er ikke helt på top, men det var ikke så slemt som forrige gang..

 

29/3-2005

Turen til Norge var super fin. Vi har besøgt masse familie og hygge en masse sammen med Farfar, Anni og onkel Jarle.

Mor har endnu ikke fået taget sig sammen og lagt billeder fra den dejlige Norgesturen på siden, men frygt ikke. De er på vej.....

 

22/3-2005

Idag er mor og far lidt stresset, for vi skal nemlig til Norge i morgen og besøge Farfar. Jeg glæder mig rigtig meget.

Mere info og billeder følger når vi er tilbage!

 

24/12-2004

Min første jul holdt vi hos Farfar i Norge. Ude i venstre side kan du se billeder fra julen.

 

7/11-2004

Idag blev vi udskrevet fra sygehuset, og jeg kom hjem for første gang

5/11-2004

Idag blev jeg født. Jeg kom til verden på Hvidovre sygehus klokken 8.14 fredag morgen.